Loading Sündmused

Kodanikukool

19 september 00:00 - 21 september 00:00
Tallinn, Eesti
Kodanikukool õpetab selgeks väitluse ja viib selle praktikasse läbi Mudel Euroopa Parlamendi, mis on ühe esinduskogu simulatsioon.

Registreeri end siin: http://tinyurl.com/p5bosmn

Kodanikukooli juhatab sisse reedeõhtune improteater. See
avab publikuga Kodanikukoolile läbivaks teemaks kujuneva kuulamise. Publik haaratakse kaasa teatritegemisel, nad on osa teatrist.

Väitlusakadeemia

Väitluses tuleb oma oponenti kuulata, et reageerida ta argumentidele ja austada kaasväitlejaid. Õpetame selgeks olulised väitlusoskused neile, kes puutuvad väitlusmaailmaga kokku esimest korda. 

Päeva esimene pool algab teooriakoolitustega väitlejatele kui ka tulevastele väitluskohtunikele. Teine pool viib teadmised praktikasse, sooritatakse kaks vooru õppeväitlust. 

Kolmeliikmelistele võistkondadele on toeks kogenud väitlejast sõber, kes treenib ja abistab. Väitlusõhtu lõpetab öine meelelahutus Tegusate Eesti Noorte poolt.

Mudel-Euroopa Parlament

Eelmisel päeval omandatud väitlusoskused leiavad oma praktika läbi parlamenditöö simulatsiooni. Töö neljas erinevas komisjonis õpetab noortele, kuidas jõuda kompromissideni, ent kuidas ka oma seisukohtade eest seista. 

Komisjonitööde lõpptulemusena jõutakse resolutsioonideni, mis tegelevad probleemidega meie ühiskonnas ning pakuvad neile komisjonides noorte poolt välja töötatud lahendusi. Resolutsioonid lähevad päeva lõpus kaitsmisele üldkogus, kus väitlusoskused rakenduvad kaitse- ja ründekõnedes.

Moodustage kolmeliikmeline võistkond oma sõprade ja/või koolikaaslastega ning registreerige end!

Shopping cart
Meie veebilehe sirvimise jätkamisel nõustud selle kasutuskogemuse parandamiseks mõeldud küpsiste ja nende kasutamise tingimustega.
Start typing to see posts you are looking for.